Tips voor het gebruiken van led strips in je interieur

ledstrips interieur

Met led strips voeg je eenvoudig licht en sfeer toe aan je interieur. Door de eenvoudige montage kun je de led strips vrijwel overal bevestigen in huis. Zo plak je hem achter een schilderij, een spiegel of langs de trap voor meer licht. Het is het beste als je de led strips volledig kunt bedekken, omdat de strip zelf niet heel mooi is om tegenaan te kijken. Door de led strip uit het zicht te plaatsen zie je hier niks meer van. Een andere oplossing is een led strips profiel. Dit is een aluminium profiel die je aan de muur of tegen een object kunt bevestigen om daar de led strip in te monteren. Zo kijk je niet tegen de led strips aan, maar profiteer je wel van de voordelen. De led strips is volledig weggewerkt en zit muurvast op zijn plek. 

Led strips in wit of kleur

Er zijn verschillende soorten led strips te koop. Zo kun je kiezen voor een rgb led strip zodat je keuze hebt uit een tal van kleuren. Wanneer je liever wit licht hebt kun je kiezen uit warm licht of koel licht. Met een led strip kun je eenvoudig donkere hoekjes verlichten zonder een extra lamp aan te schaffen. Wil je meer licht op het aanrecht? Dan plak je een led strip onder de keukenkastjes. Wil je ’s nachts meer licht als je uit bed stapt? Dan monteer je de led strip onder het bed. Dit geeft niet alleen een mooi effect, maar zorgt er ook voor dat de kamer prachtig wordt verlicht. Na het bevestigen van de led strips kun je hier jarenlang plezier van beleven.

Altijd een passende led strip voor jouw project

Je kunt je led strips op maat laten maken zodat je zeker weet dat de led strips precies op de juiste plek past. Sommige led strips kun je ook zelf op maat knippen. Op die manier kun je de led strip perfect wegwerken zonder dat iemand er iets van ziet. Voor het mooiste effect en jarenlang gebruiksplezier kies je voor goede kwaliteit led strips. Je led strips kopen via LEDstripXL.nl bezorgt je deze kwaliteit. Naast led strips kun je ook kiezen uit een tal van andere led verlichting om de ruimte sfeervol te verlichten. Led strips zijn een populaire keuze doordat ze energiezuinig zijn en eenvoudig te bevestigen. Daarnaast heb je er een lange tijd profijt van.

Geen enkel klusblog meer missen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en je bent de eerste die op de hoogte wordt gesteld!

Deel deze post met je klusvrienden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *