Zo creëer je rust en sfeer met jute vloerkleden

Zo creëer je rust en sfeer met jute vloerkleden

Een jute vloerkleed oogt natuurlijk en comfortabel. Wist je dat je deze zowel voor binnen als buiten kunt gebruiken? Het heeft een unieke geweven textuur die licht aanvoelt in de zomer en warmte biedt in de winter. Maar traditionele jute vloerkleden kunnen na verloop van tijd slijten, rafelen en vereisen veel onderhoud. Dus, heb je geen zin in constant onderhoud? Er zijn ook jute vloerkleden die machinewasbaar zijn, zacht aanvoelen en niet rafelen. Deze jute-achtige vloerkleden passen zowel in je woonkamer als slaapkamer. Lees verder voor meer informatie.

In de gang

De eerste indruk vertelt altijd veel over huizen. Met een jute vloerkleed rond in je gang kan je deze eerste indruk verbeteren. Kies bijvoorbeeld voor een stijlvol weefpatroon met een mooie gouden kleur. Deze vloerkleden zijn ook stevig genoeg om al het drukke verkeer van voetstappen aan te kunnen. Bovendien kun je kiezen voor een interessant ontwerp met lijnen en bloemen, wat weer zorgt voor een warm welkom.

In de keuken

Een jute loper vloerkleed is perfect voor een smalle keuken. Het ziet er goed uit en maakt je keuken langer. Er zijn waterbestendige vloerkleden die gemakkelijk schoon te maken zijn. Dus als je knoeit tijdens het koken, kun je het vloerkleed gewoon in de wasmachine gooien en verder gaan met je dag.

In de woonkamer

Een rond vloerkleed 300 cm van jute met een geruit ontwerp kan een fantastische basis zijn voor je woonkamer als je van natuurlijke kleuren houdt. Het kleurenpalet past mooi bij de rest van je inrichting, en een opvallend patroon maakt er meteen een statement van. Je kunt ze op verschillende plekken leggen, zoals onder de salontafel of juist in een aparte hoek met wat rieten manden en een gebogen vloerlamp.

In de slaapkamer

Wil je dat je slaapkamer een rustige sfeer heeft? Denk dan aan een groot jute vloerkleed. Kies er een met een patroon dat doet denken aan het zuidwesten voor een boho- of woestijnachtige uitstraling. Met eenvoudig beddengoed en kussens kun je wat textuur aanbrengen, en zet wat groene planten neer om de uitstraling compleet te maken. Een jute vloerkleed je slaapkamer zorgt voor een natuurlijke charme en een ontspannen sfeer. Bovendien is het gemakkelijk schoon te houden, wat ideaal is voor de slaapkamer. Je kunt een jute vloerkleed dus in vrijwel iedere kamer leggen. Hoe ga jij het inrichten?

Geen enkel klusblog meer missen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en je bent de eerste die op de hoogte wordt gesteld!

Deel deze post met je klusvrienden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *