Een aanhanger kopen is ideaal bij klussen in en rondom huis

aanhanger

Wanneer je zelf erg handig bent kun je een hoop geld besparen door zelf te gaan klussen. Zo kun je de keuken of de badkamer gaan verbouwen. Vaak komt hier veel bouwafval bij kijken wat afgevoerd moet worden. Een aanhanger is hierbij onmisbaar. Wanneer je een keertje gaat verbouwen kun je een aanhanger huren. Verbouw je de woning regelmatig of help je andere met verbouwen of verhuizen? Dan is een aanhanger kopen een goedkopere optie. Door de ruime inhoud van een aanhanger kun je veel afval tegelijk afvoeren en wegbrengen. Zo ben je sneller klaar wat je ook een hoop tijd scheelt. Deze tijd kun je weer stoppen in de verbouwing van de woning. 

Zelf met een aanhanger rijden: hoe hier rekening mee

Afhankelijk van het soort aanhanger en het gewicht kun je een aanvullend rijbewijs nodig hebben. Houd hier rekening mee wanneer je een aanhanger gaat kopen of huren. Daarnaast kun je de aanhanger niet zomaar klakkeloos volgooien. Het maximaal toegestane gewicht om te vervoeren met een aanhanger is 750 kilo. Hier valt het gewicht van de aanhanger zelf ook onder. Zorg ook dat je alles op de aanhanger goed verbindt zodat het geen kant op kan. Je wilt andere automobilisten niet in gevaar brengen met afval dat van de aanhanger valt. Er is een handige tool ontwikkeld om te bepalen hoeveel kilo je kunt vervoeren met de aanhanger. Door je kenteken in te voeren krijg je de benodigde informatie. 

De voordelen van een aanhanger kopen

Een aanhanger geeft je veel vrijheid en mogelijkheden. Ben je aan het verhuizen of verbouwen? Dan biedt een aanhanger zeker uitkomst. Bouwmaterialen laad je in de aanhanger en neem je moeiteloos mee naar huis. Ook het vervoeren van grotere meubelstukken gaat eenvoudig met een aanhanger. Bij een grote verbouwing ben je ook goedkoper uit wanneer je een aanhanger koopt, dan wanneer je een grote container moet huren voor langere tijd. De aanhanger kun je op een extra parkeerplaats bij de woning zetten, of je kunt hem stallen wanneer je hem een tijdje niet gaat gebruiken. Met een aanhanger in je bezit heb je veel vrijheid en hoef je geen rekening te houden met het huren van een aanhangwagen. Vaak zit je hier aan bepaalde tijden vast en lopen de kosten hoog op. 

Een aanhangwagen voor particulieren of zakelijk

Er zijn diverse soorten aanhanger te koop. Zo kies je voor een open aanhanger, een gesloten aanhanger, een kipper of een transport aanhanger. Bij HAPERT heb je een ruime keuze aan diverse aanhanger die stuk voor stuk duurzaam en robuust zijn. Deze aanhanger zijn te gebruiken voor zowel particulieren als voor de zaak. Ideaal voor hoveniersbedrijven, bouwbedrijven of land- en tuinbouw. Met de aanhanger kun je moeiteloos afval, machines, levensmiddelen of auto’s vervoeren. Door de robuuste kwaliteit gaan de aanhanger jarenlang mee en zijn ze ijzersterk. Na aanschaf van een aanhangwagen krijg je ook nog eens 10 jaar garantie. Zo kun je een lange tijd vooruit.

Geen enkel klusblog meer missen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en je bent de eerste die op de hoogte wordt gesteld!

Deel deze post met je klusvrienden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *